Menu

Lovely Liesje (h)airbrushed door Dries

Het Seksjournaal |  Lovely Liesje (h)airbrushed door Dries | lovely-liesje-airbrushed-bij-het-seksjournaal.jpg

Op de Ero Expobeurs te Antwerpen afgelopen weekend was iets moois te zien: de airbrush-kwaliteiten van de Vlaming Dries Masschaele.

Eigenlijk doen foto's geen recht aan de Airbrush Art van Masschaele. Live kun je letterlijk met je neus bovenop op het geairbrushte werk staan, en dan nog is de compositie scherp en zonder overgangen tussen een brushje eerder en een brushje later.

Lovely Liesje

Jullie kennen natuurlijk Lovely Liesje, een van de Vlaamse sekswerksters die wij al een tijdje volgen. Ze is geschoren op de plekken waar je verwacht dat een vrouw met zo'n job geschoren is. Maar donshaartjes heeft ze wel, van die lichte pietpeuterige minidingetjes op benen en armen. Je kent dat soort schattigheid wel. En wat denk je? Dries heeft dat weten te te vangen met z'n kunstwerk van haar (en dan ook nog eens een keer van een foto hè!). Kunst met een grote K, wat ons betreft.

Dries brusht uit de losse pols en Dries brusht in opdracht. Dries brusht bodypaintmodellen en harrrde purno, Dries verkunstigt babykamers en Dries brusht alles ertussen. Dusss... wil je iets unieks aan muur, plafond en in garage of schuur? Neem eens een kijkje op Dries' 3S Airbrush Art-site!

Plezier!

Auteur: Redactie
Publicatie: 19/02/2018 22:10

Subcategorieen