Menu

Alien dildo's, die kunnen wel toch?

Het Seksjournaal | Alien dildo's, die kunnen wel toch? | xeno-cat-artifacts-bij-het-seksjournaal-21-2-2018.jpg

Leuk nieuwtje: Xeno Cat Artifacts maakt kunstpikken in vreemde vormen. Nu the Shape of Water, een film over de liefde tussen een stom meisje en een Amazonistische riviergod zo'n succes is, zingt het rond (tuurlijk, #sexclicks) dat zij het geslachtsorgaan van het waterwezen in de handel hebben.

Van een winkeltje op het sympathieke Etsy binnen een jaar naar een heuse eigen webtoko. Zo nieuw zelfs dat de shop nog under construction is op het moment van dit schrijven. Wij houden in elk geval de nieuwbouw in de gaten, kijken of ze zelf wat met die wateralien doen. (Denk het wel gezien de pauzetekst.)

Potten willen pelotten geen pikken

Het bericht viel mij extra op omdat ik bezig ben aan een artikeltje: 'Updates! Laten we het weer eens over De Stoute Vrouw hebben'. Of zoiets. Bazin-madame (*proest*) Lex en ik zijn een dagje op stap geweest. Daar zijn wel wat nieuwtjes en human interest-dingen uitgekomen. Onder andere dus dildo's.

"Neee..., kunstpikken wil je niet. Je wil er wel wat in, zolang het maar niet op een pik lijkt. Dat wil je niet", zei ze terwijl we langs tafels en kasten met dildo's schuifelden. Mwjah, daar kon ik mij wel wat bij voorstellen. Met zo'n beaderde roze buis en een mini-Duitse helm d'rop (inclusief naadje en gaatje! :) heb je toch iets van een vent in bed. Maar... het gevoel, of het fijn en geil is, blijft nummer 1 lijkt me.

"Je wil er wel wat in", best geil. Het zijn kleine woorden, maar je kunt je er de grootste vrijpartijen achter bedenken. (Hetgeen ook zal blijken in het latere verhaal :) Ook klein van woord is de medisch-therapeutische dildo: pelotte. Een dildo kan zowel lesbo friendly als unfriendly zijn. Drop that therapeutische en het woord is van & voor vrouwen die van vrouwen houden.

"Zeg, is dat jouw - dus mijn... - pelotte, of heb je het koud?" :)

Maar dan zo'n riviergodpiemel. Het wezen is mannelijk, sort of, maar zijn apparaat lijkt in geen watervelden of -wegen op een homo sapienspik. Die kan wel toch? Komt ook nog eens uit het Amazonegebied, wat wil je nog meer? Ja, voelen misschien.

 

Auteur: Redactie
Publicatie: 21/02/2018 22:00

Subcategorieen