Menu

Chaperonne voor redacteur gezocht bij erofeestje(s) 9-2

Het Seksjournaal | Chaperonne voor redacteur gezocht bij erofeestje(s) 9-2 | erofeestjes-vraag-bij-het-seksjournaal-6-2-18.jpg

Update 7-2 | de eendaagse en eenmalige 'vacature' chaperonne is reeds vervuld.


Aanstaande vrijdag 9 februari is er weer een editie van Erofeestjes. Uw redacteur van dienst is uitgenodigd voor een beleefreportage. Jawel, dit zijn de leukere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Minder leuk is dat hij een vrouw zou meenemen, maar zij kan niet. Vindt ze ook zelf erg jammer, het is niet anders. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een chaperonne, een begeleidster, voor onze schrijvert.

Geen seks

Die erofeestjes zijn - naar verluidt - best heftig. Denk: gangbangs en orgieën. Maar niet iedereen "doet". Het Seksjournaal is ook niet van plan actief deel te nemen. Onze reporter is er weliswaar niet vies van, maar heeft het niet nodig en is er niet op uit. Bovendien moet hij scherp blijven om: de avond zo goed mogelijk te mee te maken, toch ieders anonimiteit te waarborgen en tegelijketijd (semi) op te gaan in de kolkende, geile, golvende massa.

Wel seks?

Maar goed, denk jij vrouw (om het even wie, wat en hoe je eruit ziet; agge maar schoon bent :) dat dit voor jou dé gelegenheid is om een keer, beschermd en wel* zo'n feessie mee te maken: mail! Waar het is, en hoe laat precies, dat hoor je na aanmelding. Uiteraard word je opgehaald en veilig en wel voor jouw deur weer afgezet. En... wil jij wel seks of in elk geval de deur ervoor openhouden, helemaal goed! Onze reporter kan zelf zover gaan om jou aan de voorkant moed in te praten en je vast te houden, terwijl hij over je schouder kijkt hoe lang de rij is aan jouw achterkant :)

(Mogelijk antwoorden wij niet meteen vanwege internetverbindingstroubles tijdens de huidige verhuizing.)

Misschien tot vrijdag? Take a leap of faith als je ook maar een beetje twijfelt.

De redactie

*Beschermen kan onze (gebleekte) sterreporter :) wel; 1966, tamelijk fit, 1m98, 95kg.

Auteur: Redactie
Publicatie: 06/02/2018 08:56

Subcategorieen