Menu

Gemist! 208 pagina's met tekeningen: the Story of SEX

Het Seksjournaal | Gemist! 208 pagina's met tekeningen: the Story of SEX | the-story-of-sex-bij-het-seksjournaal.jpg

Zowaar! Het stripboek van maar liefst 208 pagina's onder de welluidende titel "The Story of Sex, From Apes to Robots" is al uit sinds de herfst van 2016. Wisten wij veel, de Engelse boekenmarkt houden wij niet in de gaten. Maar... mooi boek heur, hier te bestellen.

Boys will be boys; vandaar dat we hier best wel gespitst zijn op robots en stripboeken (die uiteraaaard met mooie vrouwen hebben te maken). Kijk, al eerder berichtten we over Hajime Sorayama met z'n kunst. Maar de Story of Sex is wat bereikbaarder voor nauwelijks € 20,- per exemplaar (excl. verzendkosten).

De Russische Beer

Het is goh'domme over anderhalf uur maart en hier op de redactie worden we flink door de Russische Beer te grazen genomen. Van voren, van achteren en om maar van onze vingers te zwijgen; de verwarming werkt niet. Maar maart dus; de feestdagen om dit leuke boekkie cadeau te doen zijn nog ver. Desalniettemin kan een cadeautje natuurlijk altijd. Immers... een cadeautje geven is een cadeautje krijgen. Ennu best bijzonder, dit superdikke stripboek is in het Engels, maar de illustrator is een Fransman: Philippe Brenot. Niet dat wij van de redactie hem kennen, maar in eigen land is deze psychiater, antropoloog en seksuoloog niet geheel onomstreden. Lees je Frans? Mange ton coeur :)

Auteur: Redactie
Publicatie: 28/02/2018 22:15

Subcategorieen