Menu

In 1 oogopslag: favostandjes van vrouwen versus mannen

Het Seksjournaal | In 1 oogopslag: favostandjes van vrouwen versus mannen | superdrug-standjestrijd-bij-het-seksjournaal.jpg

Leuk! Gewoon in 1 plaatje de favoriete standjes van vrouwen afgezet tegen die van de mannen. Hier het gehele artikel bij het online dokterhoekje van de Engelstalige megadrogisterij.

Wij besteedden al eerder aandacht op Twitter aan dit onderzoek. Bij nader inzien halen we toch een van de plaatjes naar voren. Deze hiernaast dus (klik erop voor groot en hier voor superdrug). Waarom? De 'standjesstrijd' levert meer gesprekstof op dan we aanvankelijk dachten.

SuperDrug.com

Betreffend onderzoek is gedaan in opdracht van de grootste online drogisterij van het Verenigd Koninkrijk: SuperDrug.Com. En kijk, van diezelfde club haalden wij al eerder een onderzoek naar voren. Ook best recent nog; begin januari. Dat onderzoek ging over de Sexercise App die online uitrekent hoeveel calorieën jouw/jullie seks verbruikt. Ook leuk dus.

Ja... die megadrogist weet wel hoe ze potentiële klanten moeten boeien. Met zinvolle én EIGEN informatie welteverstaan. We houden ze in de gaten, plezier!

Auteur: Redactie
Publicatie: 31/01/2018 21:10