Menu

Maart 2018, maand van de LEUKE seks

Het Seksjournaal | Maart 2018, maand van de LEUKE seks | maand-van-de-leuke-seks-bij-het-seksjournaal.jpg

Een jong en landelijk (NL) gelegenheidsplatform van seksuologen, trainers, docenten, pedagogen en een ouderorganisatie heeft maart 2018 uitgeroepen tot de maand van de leuke seks. Zie hun site voor de activiteiten en 'dingen' die in den lande worden georganiseerd. Zelf aanmelden als hulpverlener kan ook.

Seks en seksualiteit komen vandaag de dag nogal vaak negatief in het nieuws. Dat is volgens de initiatiefnemende startgroep juist goed en nodig, als er maar ook aandacht blijft voor de positieve kanten van beide zaken.

Activiteiten

Hieronder een greep uit de activiteiten die nu al op de planning staan. Heb jij of hebben jullie ook te vertellen aan anderen over het leuke aan seks? Gezien de verscheidenheid aan activiteiten kan je je waarschijnlijk gewoon aanmelden. Het enige is dat je niet de hoofdprijs kan vragen.

  • Seks op recept - Het Veilige Huis doet mee met de "Maand van de Leuke Seks" en bieden een bijzonder thema op het gebied van ‘leuke seks’. De thema-avond op dinsdag 6 maart gaat over ‘Seks op recept’.
  • Workshop ​Adem je vrij - Diep ademen is fijn, diep ademen bij seks is heel erg fijn. Het helpt bij ontspanning, overgave, diep voelen en bij een clitoraal orgasme kun je het orgasme door je hele lichaam voelen, ipv alleen maar plaatselijk. In een veilige setting leer je tijdens deze workshop o.a. de "micro cosmic orbit"
  • Lezing seksuologe Ellen Laan - In mei 2017 was Ellen te gast bij het NPO programma "College Tour", met Twan Huys, waar ze vertelde over haar vak, visie op seks en nieuwe boek "Seks!"
  • Filmavond "69, Liefde, seks, senior" - Film op 20 maart om 18.30 uur in de Speulbrink over seks en seksualiteit bij, met en door ouderen.,
  • Workshop HandJob - In deze twee uur durende workshop op 23 maart te Amersfoort biedt Hilke Willemsen-van den Burg van BRAAF & STOUT 21 handjobtechnieken.
  • Et cetera.
Auteur: Redactie
Publicatie: 25/02/2018 12:20