Menu

Naar d'n seksbeurs in Antwerpen!

Het Seksjournaal | Naar d'n seksbeurs in Antwerpen! | eroticabeurs-antwerpen-bij-het-seksjournaal.jpg

Vandaag gaan we op werkbezoek naar de Eroticabeurs te Antwerpen. Heb jij of hebben jullie zelf ook weinig om handen? Kom ook! Mooie vrouwen én... mooie mannen op het hoofdpodium en in de Red Lights Club, nogal wat standjes en Vlaamse en Nederlandse sterren live-in-het-echt; dus voor elk wat wils.

Niet alleen het programma van de organisatoren is overvol, ook dat van ons. Onze missie, niet verder vertellen: knopen doorhakken hoe we de eerste uitzendingen, met beeld, geluid en nieuwslezeressen dus, gaan organiseren. Bij de sterren thuis, in een centrale plek/shop/club in Nederland of Vlaanderen of houden we het gewoon online? Wij gaan het weten en jullie dus ook.

Nieuwtjes

Ook zijn ons wat nieuwtjes beloofd. Ons recente artikel waarin we de koninginnestrijd in Vlaanderen afzetten tegen de terugtrekkende bewegingen in Nederland, heeft kennelijk wat losgemaakt. Wij zijn benieuwd en met papier en d'n potlood achter ut oor en de reporterspet op, togen wij zo direct naar de Belgische havenstad. Misschien tot zo! 

Auteur: Redactie
Publicatie: 17/02/2018 11:25

Subcategorieen