Menu

Onderzoek Belgische justitie naar buurtsite voor en over prostitutie

Het Seksjournaal | Onderzoek Belgische justitie naar buurtsite voor en over prostitutie | pamela-gent-bij-het-seksjournaal.jpg

Amsterdam heeft de De Wallen, Antwerpen Het Schipperskwartier en als we nog verder naar het zuiden trekken heb je 't Glazen Straatje in Gent.

Bewoners en samenwerkende seksexploitanten van 't Glazen Straatje hebben de "vereniging zonder winstoogmerk (vzw) Glastra" opgericht om de reputatie van de buurt te herstellen. Zo worden bijvoorbeeld met postercampagnes klanten gemaand tot rust en respect.

 postercampagne in 't Glazen Straatje

DamesVanPlezierKijken

Helemaal goed zou je denken, dat seksondernemingen samen met de buren de handen ineen slaan om de boel leefbaarder te maken. Nou... daar is het Vlaamse openbaar ministerie het niet helemaal mee eens. Sterker nog, de buurtsite Pamela.Gent ligt momenteel onder de loep. Prostitutie is niet verboden in België, maar ervoor reclamemaken wel.

Dus snel, nu het nog kan (alhoewel Vlaamse media vermoeden dat de soep niet zo heet wordt gegeten etc) ga naar die site, geniet van de inhoud en laat je verleiden tot een echt bezoekje aan 't Glazen Straatje! Bij nieuws uit Gent horen jullie het hier als eerste, voor nu: plezier!

Dit is een Seksjournaalbericht onder het thema DamesVanPlezierKijken.

Auteur: Redactie
Publicatie: 11/03/2018 13:07

Subcategorieen