Menu

Ooggetuigenverslag van Erofeestjes' Sluts & Studs (9-2)

Het Seksjournaal | Ooggetuigenverslag van Erofeestjes' Sluts & Studs (9-2) | erofeestjes-bij-het-seksjournaal-11-2-18.jpg

Heel vervelend. Afgelopen vrijdag was de redacteur van dienst de pineut: aanwezig zijn op een van de maandelijkse Erofeestjes. Volgens de organisatoren keihard de lekkerste amateurparty’s van Nederland. Een ooggetuigenverslag van een… een… vleselijk bacchanaal met zo’n 110, 120 hoofdrolspelers in een ruimte van nog geen 200m². Buiten was het rond het vriespunt, binnen kon de airco het maar niet koel krijgen.

De aangemelde chaperonne en ik kwamen 21.30 uur binnen en we vertrokken over tweeën. We hebben heel de avond meegemaakt. De meeste tijd was dat echter niet samen. Niet dat dat hoefde; de jonge, stoere en sterke madame bleek uitstekend haar mannetje te staan. En ik-zei-de-gek was drukdoende met het opdoen van indrukken om het hier en nu te kunnen uitdrukken.

Geen gesodemieter

Erofeestjes worden al zo’n tien, twaalf jaar ergens in het midden van het land gehouden. Maandelijks dus. De precieze locatie geeft de organisatie pas vrij, samen met spel- en gedragsregels, als de online aanmelding is geaccepteerd door MissX, de digitale doorbitch. Dit lijkt misschien overdreven, maar als je ruim een decennium lang maandelijks vette orgieën organiseert, nauwelijks een handvol keren hebt hoeven ingrijpen en nog nooit een boze (ex-)partner aan de deur hebt gehad, dan doe je toch iets goed.
Vanwege diezelfde anonimiteitswaarborgen is het maken van foto’s en films verboden, vandaar dat je ze hier ook niet ziet van de avond. Ook mocht uw reporter geen pen en opschrijfboekje bij zich dragen. (En nee stiekem ging ook niet, want een notitieblok en pen of een recorder in m’n reet, registreert wat moeilijk. Jawel, ook schrijver dezes moest zich aan de dresscode houden. Voor vrouwen lingerie, heren: shorts/boxer en een handdoekje om op te zitten of, wat anderen deden, om op te liggen en mee af te vegen.)

Over de honderd

De avond werd officieel ingeluid om 22 uur door de eigenaar van de tent. Eigenlijk al een kwartier daarvoor waren al wat stelletjes, die overigens net binnen waren, in de verste zithoek al aan het vingeren en vozen. Tegen 22.30 uur barstte het goed los, vooral op de matrasvloer. De gehele locatie is open; je terugtrekken is er niet bij. Ja, voor rokers wel. Maar met vijf rokers was het hokkie vol en je longen ook.
Afgelopen vrijdag was een volle avond met zo’n 40 stellen, 30 single heren en zo’n twee handen vol “single” vrouwen die waren meegekomen met stelletjes. Toch hebben ze het drukker meegemaakt, zo vertelde een van de drie (geklede) heren van de organisatie. Nog drukker op die nauwelijks 200m²? Nog meer kreun- en vlees-op-vleesgeluiden in die ruimte?

Locatie Sluts & Studs van ErofeestjesZien neuken, doet…

Wat echt wel opviel was het voorspel of juist de afwezigheid ervan. Of het nou op de matrasvloer was, of in beide zitgelegenheden; als een koppeltje stevig bezig was hoefde een man-alleen zich alleen te melden, te wachten en zich te verlustigen. Was de actieve man klaar en had hij de dame in kwestie bedankt, dan draaide zij zich naar een van de actief-wachtende heren om een uitnodigende arm uit te steken. Heel scherp zat ik er niet bovenop (hm-hm) maar een (trouwens schitterende) vrouw is heel de avond de matrasvloer niet af geweest.

Giga Gang Bang Party

Ook gehoord: een stel, een van de die-hards volgens een organisator, ging al om 23 uur weg omdat er 'te weinig mannen waren'. Huh?! “Ja, meestal komen zij op de Giga Gang Bang Party, een van de andere thema-avonden van Erofeestjes”, aldus de man in spijkerbroek. “Dit zijn maximaal 12 vrouwen met partner, en verder alleen maar mannen die op dezelfde manier als nu zijn geselecteerd. Echt een megagangbang dus, daar moet je van houden. Als er zoals nu maar twee of drie mannen in de wacht staan, dan vinden ze dat wel weinig ja.”
Maar eigenlijk het meest opmerkelijk was de gemiddelde leeftijd, vooral dat die niet te geven was. Natuurlijk, in alles en voor alles is een gemiddelde te geven, maar dat zou geen recht doen aan de aanwezigen. Want wat liep er rond? Veel midden-twintigers tot en met begin-dertigers en veel eind-veertigers, begin-vijftigers. Relatief weinig mensen dus in de leeftijdsgroepen ertussen. Toch ging het allemaal met elkaar en kon het allemaal met elkaar.

Het is wat het is

“Bij elke Sluts & Studs (het thema van dit erofeestje – red.) zie je telkens dezelfde opbouw van aanwezigen. Grofweg eenderde van de aanmeldingen bestaat uit mensen, stellen, die we elke maand zien, een derde zijn mensen en stellen die een of twee keer per half jaar komen en het laatste derde deel bestaat uit nieuwelingen”, aldus de derde heer van de organisatie. “Echt reclame maken voor de avondjes doen we al een tijd niet meer. Als we zouden willen, dan zouden we nog groter kunnen worden. Maar kijk eens om je heen: het is wat het is. Allemaal amateurs, iedereen naar z’n zin, iedereen aan z’n trekken, en wij hebben er werk aan, zeker weten van wel, maar het is over een maand genomen geen fulltime job. Gaan we groter, dan is het nog maar de vraag of het zoals nu blijft.”

(Geen) hijgerige testosteronhaantjes

Ja eerlijk is eerlijk: voor een liefhebberorganisatie zijn de grootte en organisatie van Erofeestjes enig in hun soort. Vergeleken met professionele seksfeesten zijn de kosten laag en de vrouwen ‘amateuristisch’ (in de liefhebbende zin des woords :). Stel je niet al te veel voor van de faciliteiten; daar is de ruimte niet naar en eigenlijk de groep te groot. Aan de andere kant werkt dit weer wel huiselijkheid en gezelligheid in de hand. Zoiets als: we’re all in it together. En dit is dan weer een van de factoren die het voor vrouwen zo aantrekkelijk en veilig maakt. De heren zijn weliswaar allemaal studs, ALLEMAAL :), maar geen hijgerige testosteronhaantjes. Het aardige en toegankelijke karakter van deze avondjes wordt nog eens in versterkt door de goedlachse en aardige organisatoren en het welwillende barpersoneel.

Om 01.25 uur was mijn organische opslagcapaciteit voor indrukken vol. Dus konden de kleren aan. Douchen hoefde niet, want zoals aangekondigd was er niets vleselijks gebeurd, maar had ook niet ff snel gekund. Er stond nogal een rij in het kleedhokkie. Aan de bar, aan de koffie, wachtte ik op mijn chaperonne en op het misschien wel vijfde of zesde orgasme van de man die naast haar zit.

Richie66

Auteur: Redactie
Publicatie: 11/02/2018 14:29

Subcategorieen