Menu

Over ons

Het Seksjournaal is een jonge, onafhankelijke mediagroep en brengt dagelijks nieuws & nieuwtjes uit Nederland en Vlaanderen over seks en seksinformatie.

Met eigen berichten plus het doorzetten van seksgerelateerde berichten op Twitter van vooral gevestigde media zijn wij een van de weinige internetbronnen die (vrijwel) alles melden. Dagelijks.

Medio februari 2018 moeten (nou ja, 'moeten') beide soorten nieuwsberichten van de week ervoor live worden uitgezonden op YouTube. Format: Nieuwsuur meets Achtuurjournaal (NOS, NL).

Tot slot proberen wij nieuws te maken door adultproducers (extra) in het licht te zetten en zelf conceptjes te lanceren. 

Content is key - Inzendingen worden geplaatst, betaalde inzendingen krijgen voorrang. Tekstredactie wordt met respect en zonodig in de geest van de oorspronkelijke auteur (v/m) uitgevoerd.

Het Seksjournaal wordt gemaakt door A27 (techniek) en Richie66 van De Wijnemaere Tekstproducties (content).

Columnisten

Door derden en door ons zeer gewaardeerde columnisten zijn:

Wij staan open en hebben tijd & ruimte voor geile en spannende ideeën. Een voorbeeld hiervan is het Woordorgasme, de poleromiek (erotische pennen'strijd') van Marise van der Boom en Kanaal69.

Meer (levende) achtergronden

Het Seksjournaal is officieel gestart op 21 december 2017. Dit was een vliegende start omdat de redacteur/mede-eigenaar een jaar aan eigen dagelijkse postings meenam van De Geilegraaf. Hier het startbericht Het Seksjournaal.

Geen haast! - Medio december '17 / januari '18 staan nog tal van aanvullingen en verbeteringen van site en concept op de roll, maar wij laten ons niet gek maken. De onverwachte en snelle transitie die leidde tot Het Seksjournaal was al hectisch genoeg.

Page data not found